Užitek v kampiranju

Zakaj izbrati kampiranje na Hrvaškem?

Kampiranje na Hrvaškem v poletnih mesecih je najlepše morsko doživetje, ki si ga lahko zamislite. Predstavljajte si popoln poletni dan s soncem visoko na nebu, prijetno temperaturo morja in možnost zavetja v senci mogočnih borovcev, ki mečejo senco nad plažo ob morju. Scenarij je naravno perfekten. To in še več lahko doživite, če se odločite za kampiranje na Hrvaškem. Ena izmed najboljših opcij je hrvaška Istra, ki se nahaja tik ob slovenski meji s Hrvaško. Prednost je tudi v tem, da se z avtomobilom na želeni destinaciji že v urici ali dveh.

Zelo lepi in urejeni kampi se nahajajo blizu Rovinja. Tam boste našli kamp Polari, ki je znan po tem, da se nahaja v slikovitem zalivu. Ima veliko plažo, ki teče vzdolž dveh kilometrov, za tiste, ki imajo radi bazene, pa je na razpolago velik bazen. Seveda pa je kampiranje na Hrvaškem nepozabno doživetje tudi v kamp Veštar, ki ga uvrščajo med najbolj sodobne in moderno opremljene kampe na celi Istri. Kamp se nahaja sredi neokrnjene narave. Razteza se pod senco mediteranskih dreves, ki nudijo zatočišče vsem, ki se odločijo, da bodo dopust preživeli v tem prekrasnem kotičku Hrvaške.

Čisto morje in urejene plaže so od nekdaj privabljale turiste iz vseh koncev in krajev sveta. Za to, da bi kampiranje na Hrvaškem bilo zares nepozabno doživetje, pa poskrbi še pestra dodatna turistična ponudba. Če si boste privoščili kampiranje na Hrvaškem, boste imeli dostop do zabavnih animacijskih programov in aktivnega načina preživljanja počitnic. Oddih združen skupaj s sprehodi, kolesarjenjem, igranjem tenisa, deskanjem in potapljanjem je popolna kombinacija za to, da se boste iz dopusta vrnili kakor prerojeni. Ni zastonj, ko pravijo, da je kampiranje na Hrvaškem izkušnja, ki človeka prerodi. Zakaj bi izbrali dolgočasne počitnice, če pa si lahko privoščite kampiranje na Hrvaškem, ki je cenovno ugodno in ponuja več?

Več informacij poiščite tukaj

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.