Vodni park Bohinj

Eden izmed najbolj znanih vodnih parkov v Sloveniji je prav gotovo vodni park Bohinj, kateri po izjemno moderni arhitekturi ter sodobni tehnologiji slovi po vsej Evropi.

Vodni park Bohinj

Ljudje imajo na splošno radi vodne parke, saj so radosti z vodo vedno ene izmed tistih, pri katerih vsi uživamo. V vodi še posebej uživajo naši malčki, kateri po navadi komaj čakajo na poletne dni, ko lahko odidejo na morje ter uživajo. Vendar morje ni toplo ravno vse dni v letu in tako se vodnim radostim tamkaj ne moremo predajati kaj preveč veliko časa. In tukaj nastopijo vodni parki, kjer se lahko čisto vsak dan v letu, ne glede na vreme predajamo uživanju in sprostitvi na bazenih ter se poleg tega počutimo še veliko bolj varne kot na primer na morskih površinah. Vodni park Bohinj je tu še posebno zanimiv, saj je če ne drugega zanimivo kopanje pozimi, ko uživamo v topli vodi notranjih bazenov, med tem, ko gledamo kako zunaj zapada sneg, kateri beli ceste in travnate površine.

Savne

Vodni park Bohinj vam ponuja tudi možnost koriščenja savne, kjer lahko prav tako vse dni v letu sprostite svoje telo in uživate v prijetnem ambijentu. Savna je seveda prav tako najbolj zanimiva ravno pozimi, ko zunaj reže mraz in zapada sneg, saj je reakcija našega telesa tako še toliko večja in seveda tudi dosti bolj prijetna. Savna seveda ni ravno najbolj prijetna za otroke vendar naj vas to ne skrbi! Med tem, ko boste vi uživali v neskončnih radostih savne in se tako sproščali po napornih dnevih, bodo lahko vaši otroci pod bujnim očesom vodnih reševalcev uživali v raznih atraktivnih bazenih, katere nudi vodni park Bohinj.

Masaža

Ker živimo v času kjer vse poteka mnogo prehitro in nas tako svet okoli nas kaj dobro psihično in fizično obdela, na vsake toliko časa potrebujemo kakšno sprostitev. Zaradi tega je koristenje masaže, katero vam ravno tako ponuja vodni park Bohinj, še kako primerna. Masaža namreč ne poskrbi samo za tiso uživanje, katerega ste med samim procesom deležni, namreč poskrbi tudi za to, da se vam sprostijo vse pore in tako vašemu telesu ponovno zagotovi ogromno energije, katero vi š kako potrebujete za opravljanje vsakodnevnih naporov. Prav tako lahko tudi med vašo masažo otroci uživajo kar v bazenih, kjer bo na njih pazilo osebje vodnega parka.