Arhiv Značk: vrtna miza

Vrtna miza je središče dogajanja

Vrtna miza je središče dogajanja vsake okolice doma. Zato ni vseeno, kakšna vrtna miza bo izbrana. Veliko vlogo pri izbiri imajo osebne zahteve in pričakovanja.
Preverite ponudbo vrtnih miz in drugega vrtnega pohištva.

Vrtne mize so pogosto kompromis lastnosti

Različne lastnosti ter njihove kombinacije omočijo lažjo prilagoditev osebnim zahtevam. Pomembno pri tem je, da lastnosti pravilno ovrednotimo. Nekomu več pomeni praktična vrtna miza, kot estetsko popolna. Praktična vrtna miza se največkrat izbere, ko jo želimo uporabljati na več mestih in lokacijah, lahko na njej izvajamo razna opravila in podobno. Pri uporabi na več mestih sta pomembni lastnosti teža ter možnost zlaganja na manjše dimenzije. Lažja vrtna miza iz plastičnih mas ali barvnih kovni, bo v tem primeru boljša izbira kot masivna lesena vrtna miza. Kompromis so lesene vrtne mize, ki omogočajo enostavno odstranjevanje ali zlaganje posameznih komponent. Med praktične sodi tudi vrtna miza v več delih, ki jo lahko uporabljamo zunaj ali v notranjosti. To je vrtna miza, ki ima dva ali več enakih delov.

Uporabljamo jih lahko združeno ali posamezno. V celoto združena bo omogočala pogostitev večjega števila gostov, posamezno pa bo lahko manjša miza za kuhinjo, pisarno ali poljuben drug prostor. Prednost takšne izbire je v tem, da združena možnost deluje povsem skladno. Slabši kompromis so združene različne mize, ki se razlikujejo po višini vrhnje površine, širini ter drugih lastnostih. V primeru združitve več elementov v celoto, pa kompromisov ni. Hkrati pa tudi ni v ničemer okrnjena funkcionalnost posamezno stoječih elementov v različnih prostorih. Ob izbiri je dobro pomisliti tudi na možnost izdelave po naročilu. V tem primeru lahko izbiramo preprosto povedano vse oziroma bistveno več, kot v prodajnih salonih. Če želimo zgoraj omenjeno kombinacijo več enakih miz, nam jo preprosto izdelajo. Individualna izdelava lahko pomeni tudi vrtna miza v katerikoli barvi ali barvni kombinaciji ter vseh drugih lastnosti, ki jih je mogoče v proizvodnem procesu ustvariti.