Arhiv Značk: torbice

Torbice hranijo osebne predmete

Torbice nam hranijo predmete varno skrite pred okolice. Hkrati pa nam torbice omogočajo, da imamo v njih shranjene stvari vedno pri roki. Bolj ali manj odvisno od izvedbe ter načina uporabe.

Čez rame povešena torbica omogoča bolj proste roke ter temu primerno svobodo, kot torbica v rokah ali na ročajih. Volumenska prostornina ali velikost torbice omogoča shranjevanje različnega števila predmetov.
Ponudbo torbic preverite: https://www.nama.si/oddelki/dodatki/zanjo/torbice-nahrbtniki

Lastnosti torbice vplivajo na izgled

Stilske spremembe torbice se prilagajajo času v katerem jih uporabljamo, navadam in drugim vsakdanjim stvarem. Pred desetletjem in več pametne telefone nismo poznali, prav tako ne tablične računalnike in številne druge podobne naprave. Danes so del vsakdanjika, zato moramo razmišljati, kako jih pospraviti v torbice in kdaj jih tja postaviti. Zagotovo morajo mesto za naštete napeve poskrbeti poslovne torbice. Poleg dovolj velike prostornine za tablico, pameten telefon in podobno, morajo poslovne torbice biti delovnemu okolju primerno elegantne. Vedno bolj se tudi uveljavlja moda odrekanja pametnim napravam.

modne torbice

V gledališču ali na raznih drugih dogodkih si zagotovo ne želimo, da bi se slišalo zvonjenje telefona ob klicu, prejetem sporočilu ali v razih primerih. Daleč najboljša rešitev take zadrege je, pustiti telefon v avtomobilu ali kar doma. V tem primeru smo zagotovo rešeni radovednih in mrkih pogledov v gledališču, hkrati pa imamo več možnosti in bolj proste roke pri izbiri torbice. Posebno je to pomembno v primerih, ko želimo z njimi ustvariti točno določen vizualni učinek. Visoke ženske vitke postave izgledajo višje ob manjših torbicah. Manjše torbice obratno poskrbijo, da izgledajo drobne in nizke ženske višje. Oblika torbice lahko poskrbi za primeren kontrast telesu : višjim postavam v tem pogledu bolj ustrezajo okrogle, nižjim pa dolge in pravokotne oblike.

Za dodaten poudarek poskrbi mesto, kjer dno torbice preseka telo ter dolžina torbice. Večini najbolj ustrezajo torbice, ki segajo do sredine trupa. Kratki ročaji torbice obratno pozornost obratno usmerijo više.

 

modni dodatek

Torbice za moške

Torbice so praktična rešitev .

Ko se odpravljamo od doma, smo vedno radi prepričani, da imamo vse potrebno s seboj. Najslabše je, če nam manjkajo dokumenti, mobilni telefon, denarnica, beležka, pisalo ali kaj podobnega, ko jih potrebujemo. V izogib takim situacijam so torbice več kot idealna rešitev. Vsebina je vedno osebna odločitev , ni pa napačno imeti nekaj osnovnih stvari. Dokumenti, denar, pisalo, beležka, ključi, robčki, tablete proti glavobolu, obliž za rane ter še kakšne stvari, so lahko vedno del vsebine torbice. Dokumente vedno potrebujemo za izkazovanje svoje identitete ali v druge namene. V avtomobilu jih ni modro puščati, doma se jih rado pozablja, če so znotraj torbice, smo vedno brez skrbi. Podobno velja za denar oziroma denarnice, ki jih ni dobro puščati kjerkoli, vedno pa jih tudi potrebujemo. Znotraj torbice lahko najdejo svoje stalno mesto, ko jo potrebujemo doma ali zunaj doma vemo kje je. Robčki, beležka, pisalo in podobne malenkosti prav tako vedno prav pridejo. Najbolj smo zadovoljni, ko jih ne potrebujemo. Hkrati pa smo vedno popolnoma prepričani, da jih imamo s seboj. Na trgu so torbice med seboj zelo različne, namenjena zelo različnim individualnim potrebam. Velikokrat smo priča modnim trendom, kar pomeni večinoma podobne torbice na ulici oziroma drugod v javnosti. V mnogih primerih bi lahko rekli, da so takšne lastnosti v določenem obdobju najbolj primerne. Vsekakor pa pri izbiri ne gre spregledati svoje osebne zahteve in potrebe. Imamo lahko potrebo po manjši velikosti, ker v torbice spravljamo manjše vsebine ali manj stvari. Obratno lahko potrebujemo večje modele, ker imamo lahko več vsebine oziroma večje stvari v njih. Manjše potrebujemo, ko vsebino predstavljajo zgolj dokumenti, denarnica, beležka, pisalo, robčki in mobilni telefon. Večje pa največkrat zahtevajo razne mobilne naprave ali komunikacijske naprave, kot je recimo tablica ali večji pametni telefon.

Torbice omogočajo imeti najosnovnejše stvari vedno pri sebi.