Arhiv Značk: t-2

Sportklub v visoki ločljivosti

Sportklub je evropski športni kanal. Dosegljiv je gledalcem nekaterih držav srednje in jugovzhodne Evrope. Program
Sportklub je začel oddajati drugega januarja leta 2006, ter se postopoma širil do televizijskih sprejemnikov gledalcev v drugih državah. Zadnji so se družini gledalcev programa sportklub pridružili televizijski gledalci iz Makedonije in sicer leta dva tisoč enajst. Pred tem so se leta dva tisoč sedem pridružili gledalci iz Hrvaške, od začetka pa program sportklub spremljajo gledalci v Sloveniji, Srbiji, Črni Gori, Bosni in Hercegovini ter na Poljskem in Madžarskem.

Športni TV program Sportklub

SportKlub TV kanal lahko spremljamo na T-2

Bogastvo izbire športnih dogodkov

Program je razdeljen na programa sportklub in sportklub plus. Športni program sportklub je osredotočen na športne dogodke nogometa, hokeja, tenisa, košarke in ragbija. Program sportklub plus predvaja zgolj nogomet v nekaterih državah, v enem primeru pa različne športe. Program sportklub v Sloveniji ima prav tako nekaj posebnosti, namenjen pa je pravim športnim navdušencem, ki ne želijo izpustiti čisto nobene tekme.

Na drugih televizijskih programih je ponudba bistveno bolj skromna ter omejena na točno določene termine. Včasih se zgodi, da prenos programa iz različnih razlogov odpade. Pri programu sportklub teh težav ni, program je športno obarvan ter logično razporejen na dnevni kot tedenski in mesečni ravni. Vsak gledalec si lahko dodatno individualne izbere, koliko programa sportklub bi rad gledal ter v kakšni kakovosti bi rad imel ogled na voljo. Nekatere programske sheme vključujejo program sportklub ter sportklub 2, sportklub 3, sportklub 4, sportklub 5 in sportklub. Programi sportklub, sportklub 2 in sportklub 3 so dodatno na voljo v visoki ločljivosti HD. Kar je za športne navdušence še posebej dobra novica, saj visoka ločljivost omogoča ogled najmanjših podrobnosti. Z drugo besedo, nemogoče je spregledati najmanjše podrobnosti športnega dogodka. Program sportklub je zagotovilo, da ne bo izpuščen noben nogometni turnir, prav tako pa tudi pomembna tekmovanja v košarki, ameriškem nogometu, tenisu, boksu ter drugih športih.

telekomunikacije

T-2, hitre in kakovostne informacije

T-2 nudi hitre in kakovostne informacije .

Hitre in kakovostne T-2 informacije so pomembne za naš vsakdanjik. Potrebe in standardi kakovostne komunikacije se iz dneva v dan spreminjajo, povečuje se hitrost prenosa podatkov, število podatkov ter številne druge značilnosti sodobne komunikacije. Spremembe so neverjetne, vendar se jih večinoma ne zavedamo. Pot v tuje kraje, letovanje na morju, izlet s prijatelji ali družino in podobno smo počeli nekoč, počnemo danes in bomo v prihodnosti. T-2 nam je pri takih vsakdanjih zadevah v veliko pomoč, katere se pogosto ne zavedamo in jo posledično tudi ne znamo v polnosti koristiti. Nekoč smo za omenjena potovanja potrebovali načrtovanje, listanje po raznih virih o potovanju, o nočitvah, o kulturnih in naravnih znamenitostih, pot je potekala po načrtu, slediti smo morali zemljevidom. Do cilja navadno ni bilo težav, tudi za povratek nismo imeli velikih problemov. Klasični prijemi še danes dobro delujejo, vendar ne omogočajo sodobnega T-2 pristopa. V tujih krajih smo se na klasičnih potovanjih pogosto znašli pred ovirami, ki smo jih reševali dlje časa ter velikokrat tudi neuspešno. Na cesti so bile nenapovedane ovire, kot so nesreče, dela na cesti, zastoji in podobno. Take ovire nam lahko T-2 komunikacija elegantno reši, saj nas pravočasno obvesti o ovirah ter nam nudi alternativno rešitev. Na cilju se pogosto znajdemo v neznanem okolju, pri klasičnem načinu smo velikokrat vedeli zgolj za omejeno število informacije. Pri sodobni T-2 komunikaciji imamo praktično vse okoli sebe v tujih krajih na dlani, o kraju, okolici, življenju, vsakdanjiku, dogodkih, naravnih in kulturnih znamenitostih in še marsikaj, lahko izvemo v trenutku. Odpadejo jezikovne ovire, saj imamo informacije podane na razumljiv način. Dodatno si lahko pomagamo v komunikaciji z ljudmi iz tujega okolja. Praktično imamo za vsako vprašanje ustrezen odgovor hitro in enostavno na dlani.

T-2 nam omogoča dobro informiranost takrat, ko jo najbolj potrebujemo.

Več