Arhiv Značk: s oliver

blagovna znamka s. oliver

S Oliver Slovenija, oblačila za vse

S Oliver Slovenija ponuja poslovna oblačila in oblačila za prosti čas. V svoji bogati ponudbi pa s Oliver Slovenija lahko ponudi tudi oblačila za gospe in gospode, nadalje se blagovna znamka deli na trendovsko ponudbo za najstnike in mlajše odrasle, ponudbo diskretnega sloga, oblačila za moške in ženske, novorojenčke in otroke, ter pripomočke kot so torbe, pasovi in usnjeni izdelki. Lahko bi rekli, da s Oliver Slovenija lahko obleče vsakega.

Gre za blagovno znamko, ki za razliko od konkurenčnih izbira svoj slog oglaševanja. Oglaševalska aktivnost je zmerna, kar pri kupcem daje občutek kakovosti. Slovenci imamo za to enkraten pregovor in sicer, da se dobra roba sama hvali. Kar ni naključje, saj se blagovna znamka lahko pohvali po kvalitetnih naravnih materialih in kvalitetni izdelavi. Velika izbira s Oliver Slovenija je kot nalašč za vse, ki želijo biti vedno dobro oblečeni ter izražati svoj življenjski slog. Z njim oseba veliko pove o sebi. Aktualne modne kolekcije so izčiščene, veliko je pastelnih tonov, barve delujejo sveže. Z modernimi kroji, ki sledijo urbanim trendom bodo v korak s časom vsi, ki si to želijo. Vsekakor pa je mogoče s Oliver Slovenija izbrati tudi po drugih, veliko bolj osebnih načelih. Nekateri se raje prepustijo občutkom, ki jih navdihujejo v času nakupa.

Podobno kot pri nakupu raznih drugih izdelkov se pred tem ne obremenjujejo s tem kaj je modno, kaj se sme in kaj ne, ampak preprosto izberejo tisto, kar jim je v trenutku najbolj všeč. Ponudba je na to omogoča z posebno ponudbo, ki je namenjen na eni strani svečanim poslovnim in drugim dogodkom, ter na drugi strani prostemu času, ko se želimo počutiti bistveno bolj sporočeno. s Oliver Slovenija je pravi naslov za vse, ki izbirajo tako po modnih zapovedih, kot tudi po svoji lastnih pravilih in načelih nakupa S Oliver Slovenija je ponudba za vse okuse in želje.

http://nama.si/s.oliver