Sušilnik perila je lahko v vsakem prostoru

Ste že slišali za sušilnik perila z nastavljivo višino? To je inovacija, ki jo lahko namestite v kateri koli prostor v stanovanju ali hiši. Vsak od nas ima doma kakšno napeto vrv, kamor obešamo perilo, ki nas potem nemalokrat ovira ali pa zastira pogled. Včasih je ta toliko višja, da potrebujemo stol, da jo dosežemo.

 

Kako pa funkcionira sušilnik perila z nastavljivo višino? Ko se odločimo obesiti perilo, sušilec spustimo na sebi primerno višino. Po obešanju ga s škripcem potegnemo navzgor pod strop in tam perilo posušimo. Naslednji korak je poteg sušilnika navzdol, z njega poberemo perilo in ga neopazno shranimo nazaj pod strop do naslednje uporabe.

 

Za ta način obešanja se lahko odločimo praktično kjerkoli: na balkonu, v kopalnici, pod nadstreškom ali v sušilnici…

 

Okvir je iz aluminija, kotniki pa so plastični. Sušilnik perila je širok 1 meter in dolg 2 metra. Vrv je dolga približno 20 metrov. Višino lahko prilagajamo v razmiku dveh metrov. Na sušilniku perila je lahko obešenih 20 kg perila.

 

Sušilnik perila vam lahko izdelajo tudi po naročilu, tako da dimenzije niso nujno vedno enake.

Naročiti se ga da po povzetju, v kompletu, ki si ga lahko montirate sami, pa dobite aluminijaste profile za okvir, plastične kotnike, škripce, blokado vrvice z vložki in vijaki, lestenčne vijake, vrv, sušilno vrv in navodila. Ta si lahko na uradni spletni strani tudi natisnete, tam pa je tudi video, kjer si lahko ogledate zadevo. Sušilnik perila je bil patentiran v Sloveniji in je vpisan v register patentov urada RS za intelektualno lastnino.

Lisca, ponudba najboljšega

Lisca je izbira najboljšega .

Potrebno je seveda pravilno izbrati, Lisca tudi v tem pogledu nudi veliko. Izbrati pravilno je osebna presoja, vsaka oseba je zgodba zase. Nekaterim izbira pomeni, dobro počutje, drugi dajo veliko na modo, tretji radi izstopajo v družbi, možnosti je še nešteto. Dobro počutje Lisca zagotavlja z optimalno izbiro velikosti, materiali, ter pametno zasnovo od zamisli do končnega izdelka. Izbrati velikost optimalno je zahtevno predvsem zaradi znane človeške lastnosti, to je spreminjanja. Ljudje se skozi različna obdobja spreminjamo, v nekaterih primerih več, v drugih manj. Poleg fizikalnih lastnost, se spreminjajo tudi naše želje glede okolice. V nekaterih obdobjih življenja lahko radi izstopamo, v drugih smo radi del povprečja, v nekaterih bi radi bili neopazni in podobno. Za vse našteto Lisca ponuja odlično ponudbo. Odlična ponudba . Odločiti se moramo kaj želimo v trenutku izbire, pri tem se lahko zanesemo na lastne izkušnje ter nasvete drugih oseb. Optimalno velikost ni težko ugotoviti, težje je ugotoviti, kakšne lastnosti bo imelo izbrano v prihodnosti. V primeru, da gre za enake Lisca materiale to ni težko. Materiali se skozi čas ne spreminjajo, kvečjemu se izboljšujejo. Pri izbiri enakega materiala, ki nam je v preteklosti ustrezal, ne moremo zgrešiti. Pričakujemo lahko enako udobje, kakovost uporabe ter dolgotrajnost. Zato je Lisca velikokrat klasična izbira mnogih. Kar lahko spremenimo, ne da bi pri tem ogrozili kakovost izbire ter kasnejše uporabe, je izgled izbranega. Dobra izbira ponuja polega klasičnih lastnosti, tudi vedno dovolj možnosti za spremembe. Takšne spremembe so možne v recimo izbiri barve. Klasično belo in črno sta tipična primera nasprotji, ki nudijo zelo različne izkušnje, tako z lastnega zornega kota, kot tudi okolice. Belo ali črno je mnogim tudi klasična dilema, saj imata obe možnosti svoje prednosti, dilemo velikokrat reši tretja barva oz. več drugih barv.

Lisca je modna izbira, ki ne razočara.

 

http://nama.si/lisca

Spodnje perilo, očem skrite spremembe

Spodnje perilo današnji dni imajo lahko sodobne ali kakovostne materiale .

V veliki meri pa se je spodnje perilo spremenilo tudi v vsem, kar oči vidijo in prsti otipajo. Še ne dolgo v preteklost je bil bombaž prevladujoč material. Najpomembnejše je bilo, da ni bil pregrob, se je lepo pral ter da je izvedba ščitila notranje organe kot so mehur in ledvice. V starih časih je bilo za popestritev uporabljeno marsikaj, kot na primer čipke. Nič nenavadnega pa ni bilo spodnje perilo imeti označeno, največkrat z inicialkami ali na kakšen drug način. Čiščenje namreč takrat ni bila tako individualna domena, kot je značilnost današnjih dni. S časom so se stvari spreminjale, seveda postopoma, posebno po drugi svetovni vojni. Takrat so ženske začele pri oblačenju kazati več gole kože, temu primerno ni bilo več smiselno imeti spodnje perilo iz večjih kosov blaga, ampak trendu primerno pomanjšanih mer. Svoje je dodala tudi množična proizvodnja in prodaja, novi materiali in kot rečeno modna sproščenost. Tako smo do današnjih dni dobili nešteto možnih izvedb, materialov ter drugih možnosti izbire. Zanimivost mnogih danes znanih predstavnikov skupine spodnje perilo je, da se zdijo mnogim odkritje sodobnega časa. Vendar jih so jih na drugačne načine uporabljali že pred več tisočletji. Danes vsem znane tangice tako niso odkrijte sodobnega časa, ampak so jih južnoafriška plemena in japonska ljudstva poznala že pred začetkom našega štetja. Bolj zanimivo pa je dejstvo, da je takšno spodnje perilo bilo namenjeno moškim predstavnikom, danes pa je kot vemo namenjeno ženski populaciji. V sodobnem času se je poleg velike izbire spremenila tudi dostopnost. Cenovna dostopnost je lahko prednost za vse, ki vedo kaj kupujejo, za druge je lahko ovira. Tako je cena včasih kupca zapelje, da kupi cenovno ugodno, namesto fizičnim in drugim lastnostim primerno.

Spodnje perilo naj bo uporabi in osebi primerno izbrano.

Desigual, obleka naredi človeka

Desigual pomeni dobra obleka za vsakogar.

Biti oblečen je želja človeka od najstarejših časov do danes. To željo Desigual izpolnjuje že desetletja. V obleki se človek bolje počuti. Poleg dobrega počutja mu Desigual zagotavlja tudi modno oblačilo. Moda, ki jo Desigual zagotavlja je prepoznavna. V oblačilih Desigual se človek vedno dobro počuti. Hkrati pa mu Desigual omogoča, da je v koraku z modnimi smernicam. Obleka je človeku od nekdaj izziv. Pogledati je potrebno zgolj okrog sebe, pa ugotovimo, da imamo številne možnost. Nekaterim veliko pomenijo modne zapovedi . Drugim je bolj pomembno, da se v oblačilih predvsem dobro počutijo. Tretjim je pomembno, da so priložnosti in namenu primerno oblečeni. Obstaja pa še veliko drugih načinov oblačenja. Izbira je velika, prav tako je veliko odločitev. V nekaterih primerih velike izbire nimamo. Gre za obleke, ki so namenjene točno določenim prireditvam in dogodkov, obstajajo obleke, katere nosijo člani različnih skupini ljudi, ter še številni drugi načini oblačenja, kjer je obleka in vse, kar ima človek na sebi določeno od glave do pete. V vseh ostalih primerih pa je izbira oblačila prepuščena posamezniku. Med posamezniki so velike razlike. Nekaterim je najbolj pomembno, da se v obleki dobro počutijo. Drugim je bolj pomembna okolica. Razlika med tema dvema načinoma je velika, praktično gre za nasprotje. Kdor se oblači po svojem okusu se na okolico ne ozira. Pri tem je pripravljen na razne kritike in druga neodobravanja. Nasprotje so osebe, katerim je pomembno, da so okolici všečni. Praktično s svojo obleko izražajo svoj slog oblačenja. Ravnajo ravno obratno kot osebe, katerim je bolj pomembno, da se dobro počutijo v obleki, sama okolica, moda ter drugi dejavniki pa jih ne zanimajo. Odločitev je seveda še veliko. Obleka je med drugim tudi strošek. Kar pomeni, da porabimo del prihrankov za obleko.

Desigual obleče posameznike od glave do pete.