sušilni stroj za perilo

Sušilnik perila je lahko v vsakem prostoru

Ste že slišali za sušilnik perila z nastavljivo višino? To je inovacija, ki jo lahko namestite v kateri koli prostor v stanovanju ali hiši. Vsak od nas ima doma kakšno napeto vrv, kamor obešamo perilo, ki nas potem nemalokrat ovira ali pa zastira pogled. Včasih je ta toliko višja, da potrebujemo stol, da jo dosežemo.

 

Kako pa funkcionira sušilnik perila z nastavljivo višino? Ko se odločimo obesiti perilo, sušilec spustimo na sebi primerno višino. Po obešanju ga s škripcem potegnemo navzgor pod strop in tam perilo posušimo. Naslednji korak je poteg sušilnika navzdol, z njega poberemo perilo in ga neopazno shranimo nazaj pod strop do naslednje uporabe.

 

Za ta način obešanja se lahko odločimo praktično kjerkoli: na balkonu, v kopalnici, pod nadstreškom ali v sušilnici…

 

Okvir je iz aluminija, kotniki pa so plastični. Sušilnik perila je širok 1 meter in dolg 2 metra. Vrv je dolga približno 20 metrov. Višino lahko prilagajamo v razmiku dveh metrov. Na sušilniku perila je lahko obešenih 20 kg perila.

 

Sušilnik perila vam lahko izdelajo tudi po naročilu, tako da dimenzije niso nujno vedno enake.

Naročiti se ga da po povzetju, v kompletu, ki si ga lahko montirate sami, pa dobite aluminijaste profile za okvir, plastične kotnike, škripce, blokado vrvice z vložki in vijaki, lestenčne vijake, vrv, sušilno vrv in navodila. Ta si lahko na uradni spletni strani tudi natisnete, tam pa je tudi video, kjer si lahko ogledate zadevo. Sušilnik perila je bil patentiran v Sloveniji in je vpisan v register patentov urada RS za intelektualno lastnino.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja