Potovanja

Potovalna agencija in first ter last minute ponudba

Pri odločitvi, kam na dopust, vam bo najbolj pomagala kakšna dobra potovalna agencija. Če ste že kaj gledalo po različnih ponudbah, ste zagotovo opazili, da danes ni več glavni problem to, da bi bilo ponudbe potovanj malo, ampak da je ponudbe toliko, da se je res težko odločitvi, kam odpotovati na oddih. Včasih je potovalna agencija pripravila katalog, v katerem je bilo nekaj standardnih lokacij, danes pa so letalske in ladijske povezave omogočile, da lahko potujemo kamorkoli na svetu si zaželimo. S tem je tudi vsaka napredna potovalna agencija razširila svojo ponudbo in danes je človek, ki bi se rad odpravil na dopust, preprosto zbegan, ker se ne more na preprost način odločiti, kam bi odpotoval.

Dober način za izbiro je, da pogledate v razdelke z last minute ponudbo. Potovalna agencija pri tovrstni ponudbi močno zniža ceno, saj obstajajo prosta mesta, ki jih je bolj smiselno zapolniti, kot pa da bi ostala prazna, saj s tem nihče ničesar ne pridobi. Včasih se boste lahko precej načudili temu, kako poceni lahko dobite priložnost za potovanje v kakšen eksotični kraj za teden dni, ki se nahaja na čisto drugem koncu sveta. Takšna alternativa, ki jo ponuja praktično vsaka potovalna agencija, je predvsem primerna za mlajše generacije, predvsem študente, ki se lahko za potovanje odločijo iz danes na jutri. Namenjena je predvsem osebam, ki jim ni potrebno skrbeti za planiranje dopusta v službi in podobno.

Tudi first minute ponudba je precej razširjena. Gre za ponudbo, kjer potovalna agencija vnaprej organizira potovanje. Pozimi se že pripravljajo poletni dopustim in tisti, ki s tem pričnejo že zelo zgodaj, potovalna agencija nameni precej visok popust. Takšna ponudba je odlična predvsem za zaposlene, ki morajo dopust planirati za celo leto naprej, pri tem pa bi radi še nekoliko privarčevali, saj ponudbe ne bodo iskali nekaj tednov pred dopustom ampak nekaj mesecev prej.

http://www.agencija-oskar.si/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.