prenosnik ASUS VivoBook

Ponudba prenosnikov za povprečnega uporabnika

Zdi se, da je največ ponudbe na prodajnih policah trgovcev z računalniki in računalniško opremo skoncentrirane prav na izdelke, ki ciljajo na povprečnega uporabnika. To je seveda povsem razumljivo, saj takšni uporabniki predstavljajo večino kupcev. Kaj v pestri ponudbi še posebej izstopa in katere izdelke se najbolj splača izbrati?

V mnogih primerih bo najbolje brskati po ponudbi uveljavljenih znamk in njihovih vsestranskih serij. Privlačna opcija je na primer serija ASUS VivoBook, ki sicer pokriva širok spekter v srednjem cenovnem razredu prenosnikov. Računalniki ASUS VivoBook so med seboj sicer precej raznoliki, lahko izberemo na primer osnovni prenosnik za 300 evrov, lahko pa se opremimo z vrhunskim računalnikom za več kot 1000 evrov. Prav pestra ponudba je prednost, ki jo povprečnemu uporabniku prinaša serija ASUS VivoBook – v njej se namreč skriva pravi izdelek za vsakogar.

Podobno lahko trdimo za druge priznane znamke, ki imajo praviloma prav tako bogato ponudbo v srednjem kakovostnem in cenovnem razredu. Omenimo recimo še ponudbo znamke HP, ki je nedvomno med bolj opaznimi v tem segmentu. Tudi HP računalnik lahko izbiramo med široko zbirko različnih modelov, ki vsi ugajajo povsem običajnim uporabnikom. Nekatere serije obsegajo celoten spekter, druge se nekoliko omejujejo na določene niše, ki so prisotne tudi med povprečnimi kupci. V vsakem primeru pa je možno najti HP računalnik, ki bo odgovarjal vsem željam in potrebam povprečnega uporabnika. Verjetno ni boljše opcije kot znamka HP, ki slovi prav po obsežnih serijah potrošniških računalnikov (kot seveda tudi po drugih odlikah). Posebej priljubljeni so cenejši prenosniki, ki v nižji cenovni razred prinašajo kvalitete, ki jih lahko pričakujemo le od zanesljivih modelov priznanih proizvajalcev. Tudi HP računalnik nižjega cenovnega razreda namreč odlikujejo lastnosti, ki so značilne za dražje izdelke tega proizvajalca, zato se vsekakor splača povprečnim kupcem izbrati to znamko, še posebej po ugodni ceni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja