kvalitetno orodje lincos

Ponudba orodij podjetja Lincos

Mogoče poznate podjetje Lincos iz Ljubljane, poznati bi ga morali vsaj avtomehaniki, serviserji in drugi, ki pri svojem delu uporabljate specializirana orodja in ročno orodje za omenjena dela. Trgovina se nahaja v Ljubljani, vodijo pa tudi spletno trgovino na kateri najdete ogromno ponudbo orodij. Nudijo vam tako čisto običajna ročna in druga orodja, ki pridejo prav vsakemu domačemu mojstru, kot tudi specializirana orodja, ki jih boste težko dobili v drugih trogovinah. Spletno stran najdete na naslovu www.lincos.si. Ponudba orodij je razdeljena v številne kategorije, tako, da vam navigacija po sami trgovini nebi smela povzročati težav. Nekatere izmed kategorij so, dvigala, orodja za popravilo pnevmatik, kompresorji, zračne vijačne pištole, pnevmatski pribor, ročno orodje, specialno orodje, diagnostični testerji, avtooptika.

Precej specializirano orodje je kar težko dobiti v običajnih trgovinah, če pa že, pa je tam izredno drago. Na omenjeni spletni strani lahko orodje kupite brez davka če ste podjetnik, to pa bo še olajšalo vaš nakup. V primeru, da ste avtomehanik ali pa vulkanizer njihove ponudbe definitivno ne smete spregledati, saj boste z nakupom prišli skozi veliko ceneje, kot če bi orodje kupovali v kateri izmed trgovin kot so Merkur in podobno.

Za več informacij jih lahko tudi pokličete na telefonskih številki +386 599 70152 in pa +386 313 90850, dosegljivi pa so tudi prek elektronske pošte in sicer lahko naročila oddate na email naslov shop@lincos.si. Izbrane izdelke lahko prevzamete osebno, ali pa vam jih pošljejo po pošti, vendar boste tam deležni tudi poštnine.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja