Lepote Bovca

Nastanite se v apartmaju v Bovcu

Gorsko mestece Bovec je stičišče treh kultur. Bovec že od nekdaj teži h komunikaciji s sosednjimi etnično mešanimi pokrajinami, zelo znana pa je tudi njegova soseda Trenta. Gre za kraj, ki je primeren za sprostitev in aktivno preživljanje prostega časa. Med poletne aktivnosti, katere vam nudi Bovec spadajo rafting, kajakaška šola, soteskanje, letalsko jadranje, pohodništvo, treking, družinski izleti v naravo, jadralno padalstvo, hidrospeed in še marsikaj drugega. Pozimi pa se v Bovcu lahko poslužite smučanja na Kananu in drugih sosednjih smučiščih, lahko si privoščite nočno sankanje, letenje z jadralnim tandemom, plezanje v ledenih slapovih, hojo s krplji in podobno. Skratka, Bovec vam ponuja veliko možnosti za aktiven ali malo manj aktiven dopust v prečudoviti naravi.

Družina Skok gostoljubno sprejme obiskovalce z vseh koncev sveta, saj družino zelo veseli, če lahko svojim gostom ponudi nekaj iluzije, katero omogoča turizem. Preživljanje časa v apartmajih Skok v Bovcu vam nudi odklop iz vsakdanjika, trenutke tišine in tiste majhne radosti, ki jih potrebuje prav vsak izmed nas. V ponudbi apartmajev družine Skok boste našli kar pet možnosti. Apartmajske hiše družine Skok sicer ni težko najti, saj se nahaja na osrednji ulici pri vstopu Bovec iz smeri Trbiž- Kranjska Gora, kar pa je le slabih 200 metrov od odcepa iz obvoznice. Apartmaje Skok boste prepoznali po sončni tabli, rožnati fasadi, sproščenem obnašanju in lepem razgledu.

Za več informacij o apartmajih Skok v Bovcu pa tudi vi obiščite njihovo spletno stran še danes. Privoščite si sproščen in hkrati aktiven odklop, saj vam gotovo ne bo žal.