Converse

Komu so namenjene Converse All Star superge

Converse All Star so superge, ki so primerne za vsakogar in za vsako priložnost. Njihova posebnost je prav v tem, da če se boste znašli na kakšni bolj formalni prireditvi, vas nihče ne bo čudno gledal, če boste imeli obute Converse All Star superge. Katerokoli drugo znamko bi za takšno priložnost izbrali, bi bili deležni nezaželenih opazk. Converse All Star so obuvala, ki imajo poseben slog in so namenjeni ljudem, ki cenijo svobodno izbiro in individualnost. Na svetu obstaja mnogo različnih subkultur od rokerjev, pankerjev, metalcev, anarhistov itn. in veliko pripadnikov teh subkultur uporablja Converse All Star. Kar pa je nadvse nenavadno je, da boste v visokotehnološkem podjetju našli razvijalca, ki ima prav tako obut isti model Converse All Star superg kot pravkar omenjeni pripadniki subkultur. Brez večjih zadržkov lahko rečemo, da so Converse All Star superge res nekaj posebnega, če lahko tako združujejo različne profile ljudi.

Converse All Star izdeluje nizke in visoke superge. Nizki modeli se lažje obujejo, manj utesnjujejo gleženj in nart, vendar pa nudijo manj opore in stabilizacije. Visoki modeli pa prav nasprotno. Zagotavljajo visoko stabilizacijo in varnost gležnjev med zdrsi ter lahko tako preprečijo marsikateri zvin. Težava pri višjih Converse All Star modelih je predvsem v tem, da boste potrebovali kar nekaj časa preden jih obujete ali pa sezujete.

Converse All Star superge lahko imate obute na katerikoli stil oblačil. Zelo lepo se podajajo k jeans hlačam, lahko pa jih imate tudi takrat, ko nosite bolj stroge ali formalne hlače. Mnogi uporabljajo Converse All Star tudi za prosti čas in rekreacijo. Ker je obuvalo zelo prožno in odzivno, so primerne tudi za lažje rekreativne dejavnosti. Res pa je, da se ne obnesejo najbolje med tekom, za ta namen raje kupite namenske tekaške superge. Converse All Star superge zelo radi uporabljajo dvigovalci uteži, saj raven in čvrst podplat zagotavlja veliko stabilizacije med prenašanjem velikih bremen.

http://www.superge.si/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.