Kljuke za vhodna vrata so hkrati funkcionalna in estetska

Ste že kdaj razmišljali, ko ste obiskali sorodnike ali prijatelje, da so vhodna vrata najbolj izpostavljeni del doma. Vsa dekoracija in cvetje se najpogosteje postavlja ravno pred vrata. Praktično se vse uvodno dogajanje odvija na tem mestu. Zato ni čudno, da na trgu dela najdete vhodna vrata v številnih izvedbah in materialih. Nikakor pa ni zanemariti dejstvo, da k standardni opremi vrat štejemo še kljuke za vhodna vrata, držala ali bunke.

 

Ker so kljuke za vhodna vrata na zunanji strani stalno na očeh ljudi ali nepridipravov, se proizvajalci trudijo ponuditi garniture iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, te pa odete v številne barvne odtenke. Standardne garniture vsebujejo inovativen mehanizem z dolgo življenjsko dobo, s posebnim varnostnim mehanizmom pa ponujajo tudi izjemno protivlomno zaščito.

Izbrati kljuko ali držalo na vhodnih vratih?

 

Ko se odločate za menjavo vhodnih vrat, naletite tudi na težavo, ali namestiti zunanje držalo ali kljuko. Kljuke za vhodna vrata so v modi že vrsto desetletij. Novejše gradnje pa vse bolj vključujejo tudi zunanja držala. Na voljo vam je izjemen nabor različnih velikosti in oblik držal. Posegate lahko po okroglih, štirikotnih ali polkrožnih, z lesnim dekorjem, v RAL barvah in s posebnimi dodatki, kot so čitalec prstnih odtisov ali točkovna LED osvetlitev držala.

 

Ne glede na to kaj boste izbrali, kljuko ali držalo, vsak od njiju predstavlja pomemben estetski element vhodnih vrat. Tako kljuke za vhodna vrata kot držala so izdelana po visokih kakovostnih standardih in varnostnih načelih. Naj izbira temelji predvsem na estetski dovršenosti in vključenosti vrat v celoten arhitekturni projekt.

Kljuke za vhodna vrata

Notranje kljuke za vhodna vrata imajo pomembno vlogo

 

Kljuka ima sama po sebi namen odpiranja in zapiranja. Na notranji strani je še kako potrebna, če sistem zapiranja ni zasnovan drugače. Izbirate lahko iz pestrega nabora oblik in materialov, od klasičnih, enostavnih do ekstravagantnih, od nerjavečega jekla do cinkove zlitine.

 

Nov edinstven sistem za notranje kljuke za vhodna vrata vam lahko zagotavlja brezkompromisno vzdržljivost kljuke in neomajno uporabo. Oblikujte si svoj dom po svojih željah in potrebah. Če majhen estetski dodatek pripomore dopolniti mozaik v vašem domu, verjemite, da je vredno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.