Kje kupiti nov bord?

Razmišljate, da bi začeli bordati? Imate že veliko izkušenj, a zdaj potrebujete nov bord? Za lažjo odločitev, kam se odpraviti po nov bord, smo strnili nekaj prednosti in slabosti različnih prodajnih mest. To vam bo prišlo v pomoč, ko boste že vsaj približno odločeni, kakšen bord želite.

Trgovina, specializirana za bordanje

Prednosti: Takšne trgovine običajno vodijo deskarji, ki bordanje obvladajo v nulo. Imajo ogromno znanja in se bodo običajno zelo potrudili za vas. Poleg nakupa boste spletli nove vezi, tako da vas bodo ob naslednjem obisku obravnavali bolj kot prijatelja kot pa stranko.

Slabosti: Večina takšnih trgovin ima omejeno ponudbo različnih znamk, zato morda ne boste našli prav take, kot ste si jo zamislili. Večja je tudi verjetnost, da bodo hitreje razprodali priljubljene modele.

Trgovina v kraju, kjer letujete

Prednosti: Glavna prednost teh trgovin je ta, da so zelo blizu smučišč. Večinoma sicer prodajajo manjše reči, na primer očala ali razne dodatke, vendar pa lahko najdete tudi smuči in borde. Pogosto lahko v teh trgovinah dobite popust za razstavljene eksponate, običajno imajo na voljo tudi več različnih znamk.

Slabosti: Cene so v takšnih trgovinah običajno precej višje, prodajalci pa nimajo toliko znanja. Zaradi velikega števila turistov se vam ne bodo tako posvetili, težave pa lahko imate tudi z uveljavljanjem garancije.

Spletne trgovine

Prednosti: Tak način nakupovanja borda ni za vse, a če točno veste, kaj hočete, boste na spletu skoraj zagotovo našli najugodnejšo ceno.

Slabosti: Pri nakupu preko interneta obstajajo tudi določena tveganja. Izdelka ne boste videli v živo in v večini primerov prodajalcev ne boste mogli vprašati za pomoč. Pred nakupom se morate pozanimati tudi o zanesljivosti podjetja, njihovi politiki glede vračila in podobnem.

Ko kupite nov bord, odštejete precej denarja, a vendar gre za naložbo, ki naj bi vam služila nekaj let.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja