počitnice na hrvaškem

Kamping, turistična kakovost

Kamping je turistična kakovost .

Turistična kakovost je kamping zaradi tradicije in usmerjenost v sodobnost. Tradicija, ki jo kamping je obsežna. Ne le v časovnih dimenzija, kamping je imel tudi tradicijo napredka in razvoja. Ker so kamping iz leta v leto obiskovali turisti iz razvitih dežel, se je s tem vnašalo številne zahteve po boljšem. Skladno s tem so kamping posodabljali z vsemi novostmi, ki so bile znane razvitemu svetu. Tako je bil kamping v vedno sodoben. Ljudje so se lahko za kamping odločali na razne načine. V prvi vrsti je pomembna lokacija za kamping. Praktično nihče ne bi počel kamping, če slednji ne bi imel odlične lokacije. Nadalje mora lokacija za kamping nuditi vse potrebno za normalno življenje. V prvi vrsti del potreb zadovoljuje že sama bivalna enota. Bivalna enota so šotor, prikolica, mobilne hiše in avtodom . Med seboj so šotor, prikolica, mobilne hiše in avtodom hkrati podobni in hkrati zelo različni. Enakosti, ki jih imajo šotor, prikolica, mobilne hiše in avtodom so možnost bivanja. Raznolikosti, ki jih imajo šotor, prikolica, mobilne hiše in avtodom pa so načini bivanja ter razne pripadajoče lastnosti. Tako šotor predstavlja osnovno bivalno enoto. Je čisto dovolj udoben za bivanje, hkrati pa se ponaša z praktičnostjo, katero prikolica, mobilne hiše in avtodom ne morejo ponuditi. Šotor lahko preprosto pospravimo v avto, na motor, kolo ali katerokoli prevozno sredstvo, ter se odpravimo novim dogodivščinam na poti. Seveda lahko nosimo šotor tudi na rami. Vendar je takšno bivanje največkrat izven kampa. Gre za manjše in lažje šotore, ki se uporabljajo v raznih bolj oddaljenih krajih bivanja.
Dobro kampiranje je predvsem tisto, ki nudi pričakovano udobje bivanja, hkrati pa omogoča vedno nova odkritja in prijetna presenečenja.

Kamping je odločitev ljudi, ki želijo imeti kar se da dobro naravno bivanje na dopustu ali ob dela prostih dnevih zagotovljeno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja