Jakna za zahtevne rekreativne dejavnosti

Športna oblačila imajo izjemno zahtevno nalogo, saj morajo hkrati ponujati več funkcij, ki so si pogosto v medsebojnem navzkrižju. To so recimo oblačila, ki morajo biti lahkotna in zračna, hkrati pa vseeno topla. Prav tako morajo biti vzdržljiva in kvalitetna, a ne smejo ovirati gibanja. Na otip morajo biti prijetna, ne smejo drgniti kože, a hkrati pričakujemo, da so izdelana iz kakovostnih materialov. Vse to pride še toliko bolj do izraza, če je oblačilo jakna. Te se namreč uporabljajo v zimskem času in hladnejšem vremenu, ko so oblačila še bolj na udaru. Vsekakor gre za zahtevno uporabo, pri kateri pričakujemo kar nemogoče učinke. Jakna je običajno namenjena temu, da nas greje, pri športnih aktivnostih pa se tudi pozimi hitro zgodi, da se začne telo pregrevati in potiti. Tako imajo oblačila še dodatne naloge. V takšnih razmerah se bo dobro obnesla le dobra jakna, zato se splača takšno oblačilo zelo premišljeno izbrati.

smučarska jakna

Jakna za smučanje in zimske športe

Še posebej relevantni so ti premisleki za oblačila, ki jih uporabljamo pri zimskih športih. Smučarska jakna ima izredno pomembno nalogo, saj ne želimo, da nas na smučišču zebe. Poleg tega pričakujemo, da bo gibanje kar se da nemoteno in prijetno. Prej ali slej pa se bomo pri smučanju dovolj ogreli, da se bo pokazalo, kako dobro je jakna pripravljena na zračenje in odvajanje znoja. To pomeni, da je smiselno izbrati vrhunsko oblačilo, ki se bo v takšnih razmerah dobro obneslo. Ker je jakna iz višjega razreda lahko precejšen strošek, na tem področju včasih sklepamo kompromise, ki pa ne vodijo do posebej dobrega rezultata. Pri smučanju so oblačila zelo pomembna, zato jih moramo ceniti prav toliko kot same smuči, smučarske čevlje in drugo ključno opremo. Le tako lahko pričakujemo udobno in prijetno izkušnjo pri vragolijah na smučišču.

Lisca kopalke, pestra izbira

Lisca kopalke so pester prodajni program kopalnih oblačil za ženske, moške in otroke.

Lisca kopalke so na trgu prisotne že skoraj pol stoletja. Prvič je bil program kopalk predstavljen leta tisoč devetsto devetinšestdeset. Več desetletji so Lisca kopalke ponujale modne trgovine, danes pa je mogoč tudi spletni nakup. Odločitev za eno ali drugo vrsto nakupa je pogojen z več dejavniki. V trgovini je mogoče Lisca kopalke videti v živo, otipati blago, preveriti kakovost izdelave ter druge lastnosti preko čutil doživeti v živo. Pri izbiri v trgovini je potrebno zgolj upoštevati osvetljenost prostora, ki se lahko povzroči večja ali manjša odstopanja glede na bolj temno ali svetlo polt, barve kopalk ali drugih artiklov pa bodo na dnevni svetlobi lahko izgledale bolj ali manj različno. Odvisno predvsem od same barve, vzorcev in drugih značilnosti, kot tudi od intenzivnosti sončne svetlobe. Obisk trgovine je lahko tudi osnova za kasnejši spletni nakup. Najbolj primerne Lisca kopalke med vso ostalo ponudbo na spletu ne bo težko najti. Obiskati je potrebno spletno stran Lisce, te preko kriterijev iz celotne ponudbe izbrati ustrezne Lisca kopalke. Kriteriji so ženske, moške in otroške kopalke ter linija. Ženske Lisca kopalke so nadalje razdeljene na ponudbo enodelnih ter dvodelnih kopalk, moške na slip, boksarice ter kratke hlače, otroške pa na kopalke za punce in fante. Puncam so na voljo dvodelne, enodelne ter kopalne hlače, fantom pa slip ali kratke hlače. Kriterij nakup po liniji ima opcije: selection, fashion, cheek by Lisca, Lisca Men in Lisca Kid. V spletni ponudbi pa so tudi dodatki, opcije so: obleke, torbe, krila, natikači, brisače, parei, kaftani. Nadalje je mogoče izbiro zožiti preko kriterijev barve, velikost kopalk, stili in cena. Takšen izbor ni praktičen zgolj za tiste, ki Lisca kopalke že poznajo. Spletni izbor je dobra opcija tudi za tiste, ki še kolebajo med različnimi opcijami.

V garderobi lahko manjkajo Lisca kopalke ali drugi artikli točno določene barve ali točno določenega sloga ali artikli s številnimi drugimi lastnostmi.

Esprit, splet ali klasičen nakup

Esprit je lahko klasičen ali spletni nakup .

V vsakem primeru bo kupec dobil Esprit ter dober nakup izjemnih lastnosti. Vsak nakup je zgodba zase, zato se lahko govori o splošnih značilnostih. Nekomu lahko vse dobre lastnosti določenega nakupa ne koristijo, ker ima posebne individualne zahteve. Ter seveda obratno, ko je kupec bliže splošno znanim in uveljavljenim načelom ter značilnostim. Esprit klasičen nakup je dobra izbira za vse, ki željo pred nakupom preizkusiti lastnosti v živo. Izdelek preizkusijo po nekaterih klasičnih ter individualnih pristopih. Esprit klasične lastnosti so tiste, ki ustrezajo večjemu številu oseb. Prepoznamo jih preko raznih oznak, ki označujejo primerno izbiro. Te oznake pa včasih osebi iz različnih razlogov ne veljajo. Bodisi, da gre za razlike osebne narave ali razlike proizvajalca. Esprit ima uveljavljen način označevanja, ki se lahko od ostalih bolj ali manj razlikuje. Tradicionalni kupci to vedo, ter izberejo skladno z izkušnjami in ne zgrešijo. Ostalim pa je priporočljivo to preizkusiti in ugotoviti. Poleg tega je takšna izbira dobra za vse, kateri želijo razjasniti razne dileme ter pridobiti razne informacije. Spletni Esprit nakup je praksa, ki pridobiva vedno več privržencev. S takim nakupom nimamo nekaterih stroškov, ki so značilne za klasičen nakup. Spletni Esprit ima brezplačen dostop, do klasične trgovine moramo na tak ali drugačen način priti. V vsakem primeru bomo potrebovali bistveno več časa, možni pa so tudi razni drugi pripadajoči stroški. Porabljen čas se poveča tudi v prodajalni, saj moramo velikokrat čakati na prostega prodajnega svetovalca. Spletni Esprit nakup takšno izbiro poenostavi, saj so artikli predstavljeni po osnovnih značilnost. Kar želimo preprosto izberemo ter hkrati izločimo, kar ne želimo. Tako dobimo v trenutku ponudbo, sklano z zaželenim. V primeru, da nam izbrano ni najboljše, lahko iščemo naprej po istem vzorcu. Izberemo drugo alternativo z izbranimi lastnostmi, ostale pa izločimo.

Esprit je tako enostavna in hitra izbira.

https://www.nama.si/esprit

Oblačila za dojenčke, prvi korak v svet mode

Oblačila za dojenčke predstavljajo vstopnico v svet mode .

To v imenu najmlajših zagotavljajo starši, ki izbirajo oblačila za dojenčke. Pri tem bolj ali manj upoštevajo določena uveljavljena pravila . Večina pozna barve, kroje in druge značilnosti, ki pripadajo enemu ali drugemu spolu. In v veliki meri se tega tudi drži. Zanimivo pri tem je, da so bila pravila včasih drugačna. To nam daje slutiti, da se bodo oblačila za dojenčke spreminjala tudi v prihodnosti. S tem pa tudi nekaj več svobode pri izbiri. Ta je posebno pomembna, ko želimo izkoristiti svojo obstoječo garderobo. V njej imamo oblačila za dojenčke starejših sestric ali bratov, ostajajo neizkoriščena. Škoda se nam zdi, da zasedajo prostor v omari, veliko bolj koristna so oblečena in uporabljena. Vse kar potrebujemo je mogoče dodatek ali kakšno podobno malenkostno spremembo, pa oblačila za dojenčke iz garderobne omare oziroma že uporabljena, postanejo znova času primerna. Predvsem je to pomembno, ko se udeležimo kakšnega pomembnega dogodka ali prireditve. Doma je večinoma manj pomembno, da so oblačila za dojenčke ustrezna na ta način. Bistveno bolj cenimo lastnosti, kot je enostavno vzdrževanje higiene, zagotavljanje ustrezne toplote, vpijanje ali odvajanje vlage ter druge podobne lastnosti. V tem primeru pride garderoba starejših bratcev in sestric ali dojenčkov sorodnikov in prijateljev toliko bolj do izraza. Skupaj z njimi pa pridejo velikokrat tudi izkušnje in koristni nasveti. Predvsem takrat, ko nam oblačila podarijo prijatelji, sorodniki ali znanci. Ob pogledu na oblačila se spomnijo lepih trenutkov, ko so bili njihovi potomci dojenčki. Ter tudi mnogih dilem, o katerih so takrat razmišljali z željo po zagotavljanju najboljših lastnosti in pogojev. S tem pa so nabrali številne izkušnje, ki jih lahko kot informacije podarijo skupaj z oblačili novim uporabnikom v krogu sorodnikov, prijateljev in znancev.

Oblačila za dojenčke so z koristnimi nasveti toliko bolj koristna in uporabna.

Spodnje perilo, vrhunsko udobje

Spodnje perilo skrbi za vrhunsko udobje .

Zagotavljati vrhunsko udobje je posebno zahtevno ob povečanih obremenitvah uporabnika, tem zahtevam lahko ustreže zgolj najboljše spodnje perilo. Ob zahtevah za udobje pod večjimi obremenitvami se največkrat daje poudarek na tem, da je zagotovljena suha koža tudi v času intenzivnega znojenja. To sposobnost pridobi spodnje perilo z obdelavo, materiali in izvedbo. Večni problem vsake povečane obremenitve je znojenje. To je odziv organizma na povečane gibalne aktivnosti. Oseba se mora na te napore ustrezno odzvati, sama mora najprej piti ustrezno kakovostno tekočino v ustrezni količini. Drugi del ustreznega odziva pa odpade na spodnje perilo. Ker bo hidracija oziroma pitje tekočine konstantno skladno z zahtevami, bo znojenjem temu primerno. V primeru, da bi se pri gibanju nastala vlaga zadrževala na koži bi to privedlo do neudobja in drugih negativnih posledic. Na pomoč v tem primeru pristopi tehnologija materialov in izvedbo. Kakovostno spodnje perilo v tem primeru poskrbi, da se vlaga iz notranjosti prenese na zunanjo plast materiala. Za uporabnika je najbolj pomembno, da je notranjost oziroma notranja plast čim bolj suha. Kar z drugo besedo pomeni, da je njegova koža suha. S to lastnostjo je aktivno spodnje perilo prineslo na področje športa in rekreacije pomembno novost. Včasih moderne bombažne materiale so zamenjali sodobnejši in ustreznejši. Problem klasičnega perila je bilo v tem, da so se pore v tkanini napolnile z vlago, ki nastane ob gibanju. Ker je vlaga ostajala, to pomeni niz negativnih lastnosti. Koža rekreativca ali športnika v tem primeru ni gibala, na koži je občutil neprijeten občutek vlage, problem pa nastane tudi z nesposobnostjo uravnavanja telesne temperature. Ta občutek je mnogim znan, kot občutek pohlajenosti, zgodi pa se zaradi nesposobnosti zagotavljanja toplote. Ovira je v tem primeru premočeno perilo

Spodnje perilo je neviden, vendar pomemben, če ne kar ključen del garderobe pri povečani gibalni aktivnosti.

Tom Tailor Slovenija, športna, naravna in kakovostna ponudba

Tom Tailor Slovenija nudi eleganten videz , če si ga želimo.

Ponudba Tom Tailor Slovenija se s tem ne zaključi, ne glede na izbiro pa imamo pred seboj kakovostna oblačila . Izbrati modno, klasično ali kako drugače je bil vedno izziv. Za popestritev garderobe je modno vedno dobrodošlo. S tem se Tom Tailor Slovenija pridruži garderobi ali jo dopolni. V vsakem primeru je garderoba osvežena. Če to počnemo redno vsako sezono imamo v razmeroma kratkem času na dostopen način zagotovljeno bogastvo izbiro stilov, načinov oblačenja ter raznih drugih možnosti. klasični izbiri lahko Tom Tailor Slovenija ponudi pestro ponudbo, ki temelji na številnih vedno modnih in ustreznih značilnosti. Te v mnogih primerih zlepa ne bodo šle iz mode, zahteval jih bo način oblačenja za profesionalne dejavnosti, včasih pa tudi izven njega. Sami poznamo mnoge dogodke in prireditve, na katerih nimamo pretirano prostih rok izbire. Tom Tailor Slovenija ima temu namenu primerno ponudbo elegantnih oblačil, ki so vedno primerne za dogodke in prireditve na katerih se takšen slog zahteva ali je priporočljiv. Izbira se nadaljuje v ponudbi, katera je namenjena bolj svobodni in sproščeni odločitvi. Odločitev vsekakor nosi vsaj delček odgovornosti, saj nikomur ni povsem vseeno kako v družbi izgleda. Redke osebe imajo zaradi svojega uspeha možnost izbrati in nositi kako, vse druge znajo s pogledi spremljati v raznih krogih in na prireditvah bolj ali manj očitna negodovanja. Zato je vedno dobro imeti ščepec zadržanosti, ki prepreči razne neljube dogodke povezne z napačno izbiro. Tom Tailor Slovenija je v vseh primerih dobra izbira, kakovost je moč občutiti, prepoznavnost dobre izbire je prav tako prisotna. Ne glede na izbrano iz ponudbe ali priseganje na točno določen del ponudbe. Materiali, barve, vzorci pa vedno nudijo dovolj različno ter osebnemu okusu prilagojeno izbiro.

Tom Tailor Slovenija je dobra izbira za vse, ki bi se radi v svoji garderobi dobro počutili.

Geox, zdrava hoja

Geox je z drugo besedo zdrava hoja uporabnikov .

Pojem zdrava hoja obsega več dejavnikov, katere geox brez izjeme izpolnjuje. Udobje je prvi dejavnik, pomeni pa odličen kompromis med zagotavljanjem dobre opore ter blaženjem. Dobra opora stopala pomen prilagajanje fiziološkim značilnostim. Ker ima oseba na ta način dobro oporo je prenos teže enakomerno in pravilno razporejen. V primeru, da je podlaga premalo trdna se teža ne more enakomerno razporediti, ampak se sila skoncentrira na določen del celotne površine. Ta problem geox rešuje z genialno zasnovo, dobrimi materiali in izdelavo. Obratno pa preveč agresivna podlaga omogoča bolj enakomerno razporeditev teže, lahko pa agresivno deluje na organizem. Občuti se kot bolečina, posledično oseba ne more hoditi tako dobro, kot bi sicer. Izbrati geox je zato zelo modra odločitev, pri izbiri pa zgolj tehnične lastnosti niso edina ponudba. Vsak kupec lahko izbere tudi sebi primerne estetske lastnosti. Obutev se mora z estetskimi lastnostim prilegati drugi garderobi. Zato je geox dobro izbrati, saj ponuja neštete možnosti prilagoditve estetskih lastnosti obstoječi garderobi. Zelo pomembne pri izbiri so izkušnje. Te predstavljajo dobro referenco pri odločanju. Modeli geox so med seboj različni, namenjeni so zagotavljanju številnim raznolikim zahtevam uporabnikov. Kaj natančno je najboljše določi kupec sam. Kdor se za blagovno znamko večkrat ali celo tradicionalno odloča težav ne bi smel imeti. Iz izkušenj ve kaj je za njegove zahteve najbolje in najbolj primerne. Vsem ostalim je priporočljivo, da se oprejo na lastne izkušnje predhodnih nakupov, upoštevati pa velja tudi posebnosti aktualne. Zato je dobrodošlo dobro pregledati ponudbo, predvsem v podrobnostih, ki nam predstavljajo referenco izbire. Te podrobnosti so manjše lastnosti, katere so se v preteklosti izkazale kot dobre, zato jih želimo imet in ohraniti med uporabniškimi lastnostmi tudi v prihodnosti.

Geox je mnogim prva in edina izbira, uporabniške izkušnje so najbolj zgovoren odgovor na vprašanje zakaj.

Velika izbira ženskih oblačil in obutve

Tako kot se spreminjajo letni časi, tako se spreminja tudi moda in vrsta oblačil, ki bi bile primerne za tisti čas. Daleč največ modnih sprememb pa je zaznati na ženskem področju oblačil. Namreč ženske so stereotipno gledano znane po tem, da so precej strastne in pogoste nakupovalke. Tako, da se ženska oblačila, obutev in modni dodatki posledično kar naprej spreminjajo, hkrati pa se ustvarjajo tudi novi trendi. Ko že omenjamo obutev, pa lahko izpostavimo tisto, na kar so ženske najbolj nore – petke in škornji.

Pravijo, da obleka naredi človeka. Ker pa je človek socialno bitje, je pomembno, kako se le-ta obleče, saj lahko z našim videzom okolici sporočamo bistveno več stvari kot si mi lahko mislimo. To kar si nekdo misli od nas pa je seveda odvisno tudi od kulture, v kateri bivamo. V splošnem pa so ženske tiste, ki so najbolj pozorne na svoj videz. Dejstvo, da so dostikrat pozorne tudi na videz nekoga drugega, pa nam pove, da moramo res premisliti o tem, kako se bomo oblekli in obuli.

Ženske imajo na srečo ali pa žalost kar precej izbire kar se tiče oblačil in obutve. Tako lahko za vsako priložnost najdejo svojevrstno oblačilo in obutev. Razlog zakaj je ponudba tako obsežna pa ni le v tem, da vsakemu posamezniku ustreza nekaj drugega in da se moda vseskozi spreminja, ampak je razlog tudi v tem, da nihče ne želi videti še nekoga, ki bi bil poleg njih v celoti ali pa tudi samo polovično enako oblečen, se strinjate?

Lisca, ponudba najboljšega

Lisca je izbira najboljšega .

Potrebno je seveda pravilno izbrati, Lisca tudi v tem pogledu nudi veliko. Izbrati pravilno je osebna presoja, vsaka oseba je zgodba zase. Nekaterim izbira pomeni, dobro počutje, drugi dajo veliko na modo, tretji radi izstopajo v družbi, možnosti je še nešteto. Dobro počutje Lisca zagotavlja z optimalno izbiro velikosti, materiali, ter pametno zasnovo od zamisli do končnega izdelka. Izbrati velikost optimalno je zahtevno predvsem zaradi znane človeške lastnosti, to je spreminjanja. Ljudje se skozi različna obdobja spreminjamo, v nekaterih primerih več, v drugih manj. Poleg fizikalnih lastnost, se spreminjajo tudi naše želje glede okolice. V nekaterih obdobjih življenja lahko radi izstopamo, v drugih smo radi del povprečja, v nekaterih bi radi bili neopazni in podobno. Za vse našteto Lisca ponuja odlično ponudbo. Odlična ponudba . Odločiti se moramo kaj želimo v trenutku izbire, pri tem se lahko zanesemo na lastne izkušnje ter nasvete drugih oseb. Optimalno velikost ni težko ugotoviti, težje je ugotoviti, kakšne lastnosti bo imelo izbrano v prihodnosti. V primeru, da gre za enake Lisca materiale to ni težko. Materiali se skozi čas ne spreminjajo, kvečjemu se izboljšujejo. Pri izbiri enakega materiala, ki nam je v preteklosti ustrezal, ne moremo zgrešiti. Pričakujemo lahko enako udobje, kakovost uporabe ter dolgotrajnost. Zato je Lisca velikokrat klasična izbira mnogih. Kar lahko spremenimo, ne da bi pri tem ogrozili kakovost izbire ter kasnejše uporabe, je izgled izbranega. Dobra izbira ponuja polega klasičnih lastnosti, tudi vedno dovolj možnosti za spremembe. Takšne spremembe so možne v recimo izbiri barve. Klasično belo in črno sta tipična primera nasprotji, ki nudijo zelo različne izkušnje, tako z lastnega zornega kota, kot tudi okolice. Belo ali črno je mnogim tudi klasična dilema, saj imata obe možnosti svoje prednosti, dilemo velikokrat reši tretja barva oz. več drugih barv.

Lisca je modna izbira, ki ne razočara.

 

http://nama.si/lisca

Havaianas, za najbolj zahtevne

Havaianas lahko zagotavlja, da bodo visoki kriteriji povpraševanja ohranjali svojo vrednost skozi čas.

To lastnost lahko Havaianas zagotovi tako na podlagi dolgih izkušen, kot tudi na podlagi aktualne odličnosti. Dolgoletne izkušnje predstavlja več kot pol stoletja dolga prisotnost na najbolj zahtevnih trgih . Aktualna odličnost so predvsem lastnosti, s katerimi Havaianas zagotavlja napredek. Piko na I dodaja izvedba, ki se zgleduje po tradiciji. Dolgoletna priljubljenost ni naključje. Gre za izvirno nadgradnjo klasike. Klasika je bila v temu primeru navdih, izvirno nadgradnjo pa predstavlja uporabljen material. Uspešna mešanica klasičnega in izvirnega se je kmalu izkazalo kot globalna uspešnica. Danes se ta uspešnost nadaljuje, saj Havaianas letno dosega več kot sto milijonsko naklado. Temu primerno lahko pričakujemo odlične rezultate uporabe. Dolgoletne izkušnje se v tem primeru izkažejo za vedno aktualnim zahtevam odlično osnovo. Skladno z novimi spoznanji, odkritji, upoštevanjem zahtev, se izkušnje spremenijo v odličnost. Osnovo je možno nadgraditi tudi z prilagoditvijo ponudbe. Osnovne lastnosti v veliko primerih ostanejo enake, njihova nadgradnja pa omogoča, da se ponudba osebnim zahtevam prilagodi. Ponudba prilagodi zelo različnim zahtevam in pričakovanim lastnostim. Kako različne so zahteve in pričakovanja vidimo po povpraševanju, predvsem tistemu z najvišjimi možnimi kriteriji izbire. Posebna lastnost, ki jo Havaianas ima je estetska odličnost. Z njo praktično ne moremo zgrešiti. Vse kar moramo storiti je prilagoditi izbiro naši garderobi. Estetska odličnost se preko široke palete ponudbe ne zvodeni, saj jo ima vgrajeno že ob zasnovi. To je mogoče zaradi kriterijev, ki jih Havaianas določi ob nastajanju. Prepoznamo pa jo lahko na prodajnih policah, med uporabo ter v nekaterih izjemnih primerih, kjer je namenska serija služila višjim ciljem. Vse kar jim ne ustreza estetskim standardom preprosto ne more postati Havaianas. Obratno pa vse kar mimo zahtevne selekcije pride na prodajne police, pomeni z drugo besedo biti viden in opažen v okolici.

Havaianas je izbira s katero enostavno ne moremo zgrešiti.