Nastanite se v apartmaju v Bovcu

Gorsko mestece Bovec je stičišče treh kultur. Bovec že od nekdaj teži h komunikaciji s sosednjimi etnično mešanimi pokrajinami, zelo znana pa je tudi njegova soseda Trenta. Gre za kraj, ki je primeren za sprostitev in aktivno preživljanje prostega časa. Med poletne aktivnosti, katere vam nudi Bovec spadajo rafting, kajakaška šola, soteskanje, letalsko jadranje, pohodništvo, treking, družinski izleti v naravo, jadralno padalstvo, hidrospeed in še marsikaj drugega. Pozimi pa se v Bovcu lahko poslužite smučanja na Kananu in drugih sosednjih smučiščih, lahko si privoščite nočno sankanje, letenje z jadralnim tandemom, plezanje v ledenih slapovih, hojo s krplji in podobno. Skratka, Bovec vam ponuja veliko možnosti za aktiven ali malo manj aktiven dopust v prečudoviti naravi.

Družina Skok gostoljubno sprejme obiskovalce z vseh koncev sveta, saj družino zelo veseli, če lahko svojim gostom ponudi nekaj iluzije, katero omogoča turizem. Preživljanje časa v apartmajih Skok v Bovcu vam nudi odklop iz vsakdanjika, trenutke tišine in tiste majhne radosti, ki jih potrebuje prav vsak izmed nas. V ponudbi apartmajev družine Skok boste našli kar pet možnosti. Apartmajske hiše družine Skok sicer ni težko najti, saj se nahaja na osrednji ulici pri vstopu Bovec iz smeri Trbiž- Kranjska Gora, kar pa je le slabih 200 metrov od odcepa iz obvoznice. Apartmaje Skok boste prepoznali po sončni tabli, rožnati fasadi, sproščenem obnašanju in lepem razgledu.

Za več informacij o apartmajih Skok v Bovcu pa tudi vi obiščite njihovo spletno stran še danes. Privoščite si sproščen in hkrati aktiven odklop, saj vam gotovo ne bo žal.

Obiščite Vodni park Bohinj

Vodni park Bohinj se nahaja v Bohinjski Bistrici samo 50 minut vožnje iz Ljubljane. Prenočite lahko v eni od nastanitev ki jih ponujajo apartmaji Bohinj ter hoteli Bohinj. Vodni park v svoji ponudbi vključuje različne ponudbe in oblike zabave za vse generacije. Vodni park Bohinj ima tako pokrite bazene kot tudi zunanji bazen. Seveda v bazenih ne manjkajo masažne šobe in za vse željne adrenalina tudi tobogani ter divja reka, ter posebnost vodnega parka – glasbena votlina, ki poskrbi za romantično vzdušje. V sklopu vodnega parka se nahajajo tudi savne in wellness center. Odlično je poskrbljeno za otroke za katere organizirajo posebne rojstnodnevne zabave z animacijo in torto. V vodne parku se nahaja tudi gostišče z odlično gostinsko ponudbo in čudovitim razgledom na vodni park Bohinj.
vodni park Bohinj

Počitnice na Bohinju

Zimski čas je čas ko v Bohinju oživijo hoteli Bohinj v neposredni bližini smučišč. Bohinj ponuja v tem času veliko športnih aktivnosti kot so smučanje ali zimsko gorsko kolesarjenje pa tudi veliko drugih družinskih aktivnosti kdor pa ne mara snega in mraza pa se bo lahko sprostil v savni v enem izmed hotelov Bohinj. Hoteli Bohinj ponujajomasaže, savne, bazene ter imajo prijazno osebje ter odlične malice ter kosila. Apartmaji bohinj pa zaživijo v poletnem času in obiskovalcem ponujajo plavanje v jezeru ali pa obisk blejskega otoka. Apartmaji se nahajajo v neposredni bližini bohinjskega jezera. Ponudbo ter druge slike si lahko ogldate na spletni strani apartmaji Bohinj.

Ugodno do hoteli Bohinj

Eden lepših slovenskih krajev Bohinj, je bil v zadnjih padavinah tudi nekoliko prizadet. Gladina jezera je namreč nevarno narasla in zapretila s svojo močjo tako apartmaji Bohinj, kot tudi hoteli Bohinj. Vendar se ponudniki turističnih storitev ne dajo. Da bi privabili turiste ugodno ponujajo nočitev v apartmaji Bohinj in hoteli Bohinj. Dokaj ugodno pa lahko prespite tudi pri zasebnikih v bližnji okolici. Če pa vas zanima ugoden nakup, tudi turističnih storitev, le poglejte na linkano stran, kjer boste sigurno našli kaj zase, ugodno. Hoteli in apartmaji Bohinj so tako pripravljeni na zimsko sezono in vas ugodno pričakujejo z odprtimi rokami. Na vas pa je da se odločite kje bose zimo preživljali letos. Ali bo dovolj ugodno za vas v Bohinju pa najbolje veste sami.

Apartmaji Bohinj na spletu

Apartmaji Bohinj

Želite preživeti nepozabne počitnice v  naravi, pa ne veste kam se odpraviti? Bohinj je odlična izbira za vas, saj ima poleg neokrnjene narave in čudovite okolice tudi prelepo jezero, ob katerem se lahko sprehodite, nočitev pa vam nudijo apartmaji Bohinj.

Zato, da bi vam olajšali iskanje primerne namestitve za vaše počitnice v mestu Bohinj, vam ponujamo mesto, kjer se nahajajo apartmaji Bohinj. Apartmaji Bohinj so vam na voljo na spletni strani apartmaji direkt. Na njej boste našli veliko ponudbo, kot tudi direktne kontakte lastnikov apartmajev, tako da ni nobenih posrednikov, ki vam bi dodatno zaračunavali in se boste lahko kar osebno dogovorili z lastnikom za namestitev po vaši meri. Naj vam apartmaji Bohinj polepšajo dopust v tem čudovitem kraju na Gorenjskem.

Bohinj se predstavlja

Bohinj

Bohinj leži na območju med Zgornjo in Spodnjo Bohinjsko dolino ter med Nomenjsko dolino v državi Slovenija. Prav tako obsega območje tako imenovane “jezerske sklede”. Bohinj najdemo na jugovzhodnem delu Julijskih Alp.

Mesto Bohinj z okolico je naseljen z apartmaji in hoteli za turiste, območje ima pa tudi številne naravne znamenitosti kot je Bohinjsko jezero, izvir in slap Savica, izvir potoka Bistrica, Grmečiški slap, slapova Ribnice, ledeniška Morena in soteska Save ter številne druge zanimivosti, ob katerih vam bo s pogledom na njih, zastal dih.

Prav tako ima Bohinj tudi številne kulturne dediščine, katere si lahko ogledate v Planšarskem muzeju, Oplenovi hiši ali pa v muzeju Tomaža Godca. Poleg tega si pa lahko ogledate številne kulturne spomenike kot so stavba Studor, Zoisov grad s stolpno uro in skupino “stogov” pod vasjo Studor. Zanimivi so tudi hoteli in apartmaji, ki turistom nudijo vse udobje za prijeten dopust. Nadvse zanimive pa so pa tudi cerkve, katere izvirajo že iz srednjega veka, kot je naprimer cerkev Svetega Janeza Krstnika, ki je hkrati tudi največji kulturni spomenik v Bohinju.

Oglaševanje in marketing za hoteli Bohinj

Hoteli Bohinj in prav tako apartmaji bohinj se trudijo, da bi bilo njihovo oglaševanje in marketing kar se da uspešno. S svojimi reklamnimi in oglaševalskimi akcijami želijo doseči čim večji krog potencialnih uporabnikov storitev in za to zapraviti čim manj sredstev. Oglaševanje in marketing je sicer lahko dokaj draga zadeva, sploh ker gre za precej velike ponudnike turističnih storitev, ki morajo zapolniti velike kapacitete, da bodo poslovali z dobičkom. Med takšne ponudnike spadajo vsi hoteli Bohinj in tudi nekateri apartmaji Bohinj. Hoteli Bohinj običajno za oglaševanje in marketing poskrbijo skupaj, saj na ta način precej privarčujejo. Medtem ko so apartmaji običajno sami za oglaševanje in marketing. Vendar pa se tudi na tem področju danes zadeve že spreminjajo. Manjši ponudniki se združujejo in si na ta način zagotovijo boljše in cenejše oglaševanje in marketing.