Ameriški hladilniki prodirajo na trg

Amerika v primerjavi z Evropo ima popolnoma drugačne poglede na velikost in tehniko. Pri nas so enovratni hladilniki zadovoljivi za vse potrebe. Hladilniki ter zamrzovalne omare ameriške velikosti, so večji kot večina evropskih. Običajno oz. pogosto imajo ameriški hladilniki dvojna vrata in polno drugih neobveznih dodatkov, ki pa jih skoraj da ne potrebujete. Narejeni so za razkošje, saj ponujajo veliko prostora, dodatnih funkcij in dodaten prostor za hladilno skrinjo.

Specifikacije hladilnikov

Lahko vam predstavimo vse možne specifikacije in možnosti, vendar bi za to potrebovali veliko časa. Na kratko vam bomo prikazali možnosti, ki pa so dosegljive na ameriškem trgu. Vse vrste ameriških hladilnikov imajo dva različna prostora za shranjevanje. En prostor je večja hladilna skrinja, drug pa za normalno hlajenje.

Razdelitev je pogosto prikazana v vratnih krilih, da lahko lažje nadzorujete temperaturo in preprečujete njeno uhajanje. V spodnjih prostorih boste zagotovo našli prav posebne predale za shranjevanje zelenjave. MoistControl je funkcija ameriških hladilnikov prilagojena prav za zelenjavo, tako da jo ohranja svežo in hrustljavo. Večji ameriški hladilniki pa imajo tudi dodatno funkcijo ohlajanja pri temperaturah nad lediščem. To se predvsem opazi, ko opravite večji nakup in vse sestavine mirno zložite v hladilnik. Takrat se za 6 ur vključi in močneje hladi notranjost, tako da lažje pride do optimalnih temperatur.

Poleg običajnih funkcij ima pa imajo dražji hladilniki na vratih lahko prav posebne dodatke. Ena izmed njih je ledomat, ki pa je zelo dobrodošel ob vročih dnevih in zabavah. Na vratih pa lahko opazimo tudi LCD zaslon, kateri omogoča opravljanje funkcij hladilnika, tudi multimedijski. Lahko preverite vremensko napoved ali pa stanje v prometu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja