Adrenalinski park Bohinj

Adrenalin je izjemno zanimiva zadeva, katero pravzaprav obožuje vsak človek, nekateri se ga sicer nekako bojijo sprostiti a vendar jim bo ob vsaj enem obisku ravno adrenalinski park Bohinj pomagal, da bodo premagali strah in začeli v vsem tudi uživati.
Adrenalinski park Bohinj

Sproščanje adrenalina je predvsem zdravo za vaše telo in tako tudi eden izmed najboljših načinov za premagovanje straha in na splošno ovir v življenju. Veliko adrenalina lahko sicer doživite že v raznih lunaparkih ter drugih, podobnih zadevah, a če želite zares vedeti kaj pomeni sprostiti adrenalin si morate vzeti čas in obiskati adrenalinski Bohinj. Bohinj na splošno velja za enega izmed najbolj zanimivih krajev za turiste, saj ponuja mnoge najrazličnejše abstrakcije, katere ne morate videti kar povsod pom svetu. Ena izmed teh atrakcij je seveda kot že prej omenjeno tudi adrenalinski park Bohinj. V tem adrenalinskem parku se sprehodite čez več najrazličnejši ovir in preprek, ki so dvignjene na višino okoli 8 – 14 metrov. Morda se te številke ne slišijo ravno največje ko o njih samo govorimo, a verjemite, da na kraju dogajanja slednje izgledajo ogromne. Večinoma park sicer obiskujejo otroci, skupaj s kakšnim šolskim programom, seveda pa ne manka niti odraslih ljudi, željnih zabave in adrenalina. Celoten adrenalinski park Bohinj je zelo zaščiten in na vsakem koraku je poskrbljeno za varnost. Pri izvajanju nalog vas bo med drugim spremljal tudi vodič, profesionalec, ki pozna vse situacije in je tako pripravljen pomagati v vsakem trenutku.

Največje atrakcije katere ponuja adrenalinski park Bohinj

Med vsemi dogodivščinami, katere ponuja adrenalinski park Bohinj je zagotovo ena izmed največjih atrakcij ravno orjaška gugalnica. Orjaška gugalnica je namreč nekakšne vrste prosti pad, kateri predstavlja vrhunec programa v samem parku za skoraj vsakega obiskovalca. S pomočjo vlečnih vrvi vas pri tej gugalnici dvignejo na višino osmih metrov, potem pa se sami, ko ste na to seveda pripravljeni, odpnete ter začnete z orjaškim in nadvse adrenalinskim guganjem. Poleg orjaške gugalnice lahko koristite tudi rating, ki je prav tako ena izmed najbolj popularnih adrenalinskih zadev, bolj kot ne nova zadeva s samem letu 2012 pa je zipping. Zipping je namreč poseben spust preko vrvi v dolino, ob katerem ste privezani na posebne ročke, držalo. Zipping je zgolj še ena izmed zanimivih stvari, katere ne boste mogli izpustiti tako, da le hitro v Bohinj!